Kali op proef bij De Graafschap: 'Hij kan sturing geven'

Reacties

Anouar Kali gaat de komende dagen meetrainen bij De Graafschap. De 24-jarige clubloze middenvelder is op zoek naar een nieuwe werkgever en in de komende periode zal blijken of Doetinchem zijn nieuwe werkterrein zal gaan worden.

Kali op proef bij De Graafschap: 'Hij kan sturing geven'

'We zijn zeker gecharmeerd van Anouar', erkende technisch manager Peter Hofstede in gesprek met VI al. 'Een goede voetballer, die ook sturing kan geven aan ons elftal.'

Kali kwam vorig seizoen in opspraak, nadat hij het bij FC Utrecht op een training aan de stok had gekregen met ploeggenoot Kristoffer Peterson en hem een gebroken kaak had geslagen. Na die commotie vertrok hij naar Qatar, waar hij uitkwam voor Al-Arabi en Al Mesaimeer.

Kali kwam voor zijn tweede periode in Utrecht ook uit voor Roda JC Kerkrade. Daar stond hij één seizoen onder contract. De Limburgers hadden de middenvelder overgenomen nadat hij in de Domstad was doorgebroken.

'We zijn al een tijdje in gesprek met elkaar. Anouar komt een aantal dagen vrijblijvend meetrainen en vervolgens gaan we van beide kanten bekijken of hij een optie is voor de toekomst', zo vult Hofstede vandaag op de clubwebsite aan.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.