De Graafschap en Kali wachten op witte rook uit Utrecht

Reacties

Anouar Kali wil het seizoen graag afmaken bij De Graafschap. De Superboeren zien de 24-jarige middenvelder graag komen, maar moeten nog over een Utrechts struikelblok heen stappen.

De Graafschap en Kali wachten op witte rook uit Utrecht

Kali is transfervrij na een korte periode bij het Qatarese Al-Arabi. In zijn zoektocht naar een nieuwe club werkte hij eind september al een stage af bij De Graafschap, die hij onderbrak voor een proefperiode bij het Slowaakse Slovan Bratislava. De achtvoudig landskampioen zag echter af van zijn diensten.

De voormalig speler van FC Utrecht en Roda JC Kerkrade hoopt nu het seizoen af te kunnen maken bij De Graafschap. De hekkensluiter van de Eredivisie ziet hem graag komen. 'We hebben al met elkaar om tafel gezeten', bevestigde technisch manager Peter Hofstede aan Voetbal International. 'Er ligt nog geen persoonlijk akkoord, maar we verwachten daar wel uit te komen. Maar er ligt nog een overeenkomst met FC Utrecht.'

De Domstedelingen, die Kali in februari dit jaar aan Al-Arabi verkochten na een geweldsincident op de training, bedongen een transfersom bij de momenteel werkloze speler. De bal ligt nu bij Utrecht, laat Hofstede weten. 'Het loopt al een tijdje. We hopen binnen afzienbare tijd, het liefst binnen enkele dagen, daar iets meer over te horen. In afwachting daarvan zal Anouar niet nu al met ons meetrainen. Anders blijft hij heen en weer schuiven. Op dit moment zijn we nog in gesprek met beide partijen.' (Mitchell Minnaard)

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.