De Boer ziet in Riedewald vervanger van Serero

Reacties

Thulani Serero is de laatste weken een van de uitblinkers bij Ajax, maar vanwege het toernooi om de Afrika Cup kan trainer Frank de Boer waarschijnlijk enkele weken geen beroep doen op de Zuid-Afrikaanse middenvelder.

De Boer ziet in Riedewald vervanger van Serero

'Voor ons is dat jammer, omdat hij een heel belangrijke schakel is voor ons', aldus De Boer op de clubwebsite. 'Het kan zomaar zijn dat Jairo Riedewald binnenkort die positie gaat invullen. Vandaar dat ik hem ook steeds minuten geef op die positie en ik vind dat hij dat heel goed doet.'

Tijdens het thuisduel met Vitesse donderdag in de achtste finale van het KNVB-bekertoernooi en het bezoek aan Excelsior drie dagen later in de Eredivisie kan Ajax nog beschikken over Serero, die zich daarna waarschijnlijk al snel moet melden bij het nationale elftal van Zuid-Afrika.

Van 17 januari tot en met 8 februari vindt in Equatoriaal-Guinea de strijd om de Afrika Cup plaats. Zuid-Afrika is samen met Algerije, Ghana en Senegal ingedeeld in Groep C. Op 19 januari is Algerije de eerste tegenstander van Bafana Bafana.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.