De Boer selecteert Tete, Moisander en Serero fit voor ADO

Reacties

Ajax-trainer Frank de Boer heeft negentien spelers in zijn wedstrijdselectie opgenomen voor de mogelijke kampioenswedstrijd van zondag tegen ADO Den Haag. De meest opvallende naam is die van Kenny Tete (rechts op de foto met Jong Ajax-trainer Fons Groenendijk).

De Boer selecteert Tete, Moisander en Serero fit voor ADO

De achttienjarige verdediger, dit seizoen voornamelijk spelend namens Jong Ajax, zit voor het eerst in de voorselectie. Daarnaast zijn ook Niklas Moisander en Thulani Serero opgenomen in de wedstrijdselectie. Zowel Moisander als Serero is fit genoeg om in actie te komen tegen ADO Den Haag.

Van de negentien spelers moet er nog één afvallen. De Boer maakt zondag bekend welke speler dat is. De Amsterdammers kunnen de 33ste landstitel veroveren als het zelf wint en Feyenoord uit bij PSV punten laat liggen. Zondagmiddag trapt Ajax om 16.30 uur af tegen de ploeg van trainer Henk Fraser.

In Amsterdam zijn Daley Blind en Ricardo van Rhijn sowieso niet van de partij. Beiden zitten een schorsing uit. Siem de Jong en Viktor Fischer zijn geblesseerd en moeten het mogelijke kampioensduel ook aan zich voorbij laten gaan.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.