Muller reikt schaal uit bij titel Ajax

Reacties

Bennie Muller (rechts op de foto met zoon Danny Muller) reikt zondag de schaal uit wanneer Ajax de titel in de wacht sleept in het competitieduel met ADO Den Haag. De 75-jarige ex-speler van de Amsterdammers assisteert directeur betaald voetbal Bert van Oostveen tijdens de mogelijke plechtigheid in de Amsterdam Arena. Een eer volgens Muller.

Muller reikt schaal uit bij titel Ajax

'Ik vond het leuk dat Edwin van der Sar me vroeg de schaal uit te reiken. Ik was afgelopen weekeinde al bij Vitesse, maar kon onverrichter zake huiswaarts. Ik ga ervan uit dat het nu zondag tegen ADO Den Haag gebeurt', aldus Muller in De Telegraaf. Muller speelde in de periode tussen 1958 en 1970 426 officiële wedstrijden in het shirt van Ajax.

Ajax kan zondag voor de vierde keer op rij landskampioen worden als het zelf wint van ADO Den Haag en Feyenoord punten morst op bezoek bij PSV. Winnen beide ploegen, dan is er sprake van een officieus kampioenschap. De KNVB besloot eerder deze week in verband met de veiligheid rondom de Amsterdam Arena om Ajax - ADO Den Haag te verplaatsen van 12.30 naar 16.30 uur zodat het duel in Amsterdam gelijktijdig met dat in Eindhoven kan worden afgewerkt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.