De Boer kan over Younes beschikken tegen De Graafschap

Reacties

Amin Younes heeft vrijdag meegetraind en is inzetbaar tegen De Graafschap. Dat heeft trainer Frank de Boer bevestigd tijdens zijn perspraatje.

De Boer kan over Younes beschikken tegen De Graafschap

De 22-jarige aanvaller liep een onderbeenblessure op in de wedstrijd tegen FC Utrecht (1-0 nederlaag) en werd vervangen door Viktor Fischer. Voor het duel met de Domstedelingen was Younes in drie competitiewedstrijden drie keer trefzeker. 'Hij had donderdag nog wat last, maar heeft vrijdag volledig meegetraind', vertelde De Boer.

De coach kan nog niet beschikken over Daley Sinkgraven. 'Hij heeft vandaag wat looptrainingen gedaan en zal morgen deels meetrainen. Na de winterstop verwacht ik hem weer helemaal terug.' De middenvelder is herstellende van een knieblessure. De Superboeren, die laatste staan in de Eredivisie, komen zondagmiddag op bezoek in Amsterdam (aftrap 16.45 uur).

Viergever en Van der Hoorn
Als het aan De Boer ligt maken Nick Viergever en Mike van der Hoorn na de winterstop ook nog deel uit van de Amsterdamse selectie. De centrumverdedigers krijgen weinig speeltijd, maar een vertrek is niet wenselijk. 'We hebben ze nodig.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.