De Boer hoorde nog niets van Internazionale

Reacties

In Italië wordt Frank de Boer genoemd als een serieuze kandidaat om de nieuwe trainer van Internazionale te worden. De bij Ajax vertrokken coach vernam echter nog niets vanuit Milaan.

De Boer hoorde nog niets van Internazionale

'Van Inter hebben we nog niets gehoord. Het is een mooie club, maar wij kunnen op dit moment alleen maar afwachten', laat Guido Albers, zaakwaarnemer van De Boer, weten in gesprek met Voetbal International. 'Het is op dit moment rustig rond Frank.'

Bij Inter lijkt het vertrek van de huidige trainer Roberto Mancini aanstaande. De Italiaan kan zich niet vinden in de plannen van de clubleiding. Mancini wil enkele grote aankopen doen, terwijl het bestuur dat juist niet van plan is. Sterker nog, er moeten tot frustratie van Mancini basisspelers verkocht worden.

De Boer is sinds zijn vertrek bij Ajax na afloop van vorig seizoen clubloos. De Nederlander sprak deze zomer met Everton, terwijl ook AC Milan en Lazio naar hem informeerden. Tot een deal kwam het echter nog niet. Inter zou behalve De Boer ook Leonardo en Marcelo Bielsa op de shortlist hebben staan. (Roy van den Berghe)

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.