De Boer geeft binnenkort duidelijkheid over toekomst

Reacties

Frank de Boer zal op korte termijn duidelijkheid verschaffen over zijn toekomst bij Ajax. Hoewel de trainer van Ajax nog een contract heeft tot medio 2017 was er door buitenlandse interesse veel speculatie over zijn toekomst in Amsterdam, maar het heeft er nog steeds alle schijn van dat De Boer in De Arena blijft.

De Boer geeft binnenkort duidelijkheid over toekomst

De Boer moest dit seizoen al meerdere malen antwoord geven op vragen over wat hij na dit seizoen gaat doen. Vooral vanuit Engeland wordt door diverse clubs aan de oud-international getrokken. Tottenham Hotspur toonde afgelopen zomer interesse en deze winter werd zijn naam veelvuldig genoemd bij Newcastle United.

De Boer bekende na afloop van de verloren thuiswedstrijd tegen AZ niet lang meer te wachten met het bekendmaken van zijn beslissing. 'Ik zal binnenkort duidelijk proberen te verschaffen', stelde De Boer tegenover de NOS. Hoewel de prestaties van dit seizoen na vier landstitels op rij dit seizoen minder zijn, ziet De Boer voldoende perspectief. 'Ik heb het hier naar mijn zin, de kans is groot dat ik blijf.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.