De Boer baalt van situatie Zivkovic: 'Iets anders verzinnen'

Reacties

Trainer Frank de Boer zit in zijn maag met de situatie van Richairo Zivkovic. Ajax verhuurt de talentvolle spits aan Willem II, maar daar is hij op een zijspoor beland. Een nieuwe transfer, al dan niet op huurbasis, lijkt nu de meest logische optie.

De Boer baalt van situatie Zivkovic: 'Iets anders verzinnen'

'Hij moet zorgen dat hij weer aan spelen toekomt. Daar zullen wij ook alles aan doen. Als het uitzichtloos is bij Willem II, moeten we wat anders verzinnen', vertelde De Boer vrijdag tijdens zijn perspraatje.

Dat Zivkovic inmiddels op de tribune zit in Tilburg, zag De Boer al een tijdje aankomen. 'Hij werd al naar de rechterkant verbannen, dat is niet echt zijn eigen positie. Het was dus wachten tot daar iemand anders kwam te spelen. Het is een slechte situatie voor hem en voor Ajax.'

FC Twente en Roda JC werden al in verband gebracht met Zivkovic. 'Als laatste noodgeval kunnen we hem terughalen', aldus De Boer. 'Het beste is dat hij weer aan voetballen toekomt. Dat kan bij ons bij de beloften, maar beter ergens anders. Er zitten ook weer jonge jongens aan te komen, zoals Kasper Dolberg en Sam Hendriks.'

'Zivkovic doet zijn stinkende best, maar het gaat even niet zoals hij wil. Profvoetbal is keihard. Hij moet nu karakter tonen en zijn talent boven laten komen', heeft De Boer hem nog niet opgegeven.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.