'Dat moet je maar aan Hiddink vragen'

Reacties

Napoli speelde een uitstekende wedstrijd tegen Dinamo Moskou (3-1 overwinning), maar heeft volgens Jonathan De Guzman niet het maximale gehaald uit de achtste finale in de Europa League. Hij kwam ook aan bod over het ontbreken in de voorselectie van Oranje.

'Dat moet je maar aan Hiddink vragen'

'We zijn wel tevreden natuurlijk, maar als je kijkt naar de tweede helft hadden we er eigenlijk nog minimaal twee moeten maken', laat De Guzman weten tegen RTL 7.

'Maar goed, vanuit deze uitgangspositie zou de return geen probleem meer moeten zijn, al weet je het nooit helemaal zeker. We moeten in ieder geval niet nonchalant gaan voetballen in Moskou', aldus de middenvelder.

Oranje
In Napels werd Dinamo Moskou uiteindelijk eenvoudig opzijgezet mede dankzij drie treffers van uitblinker Gonzalo Higuaín. 'Hij scoort enorm veel en is heel belangrijk voor ons', aldus De Guzman, die niet werd opgenomen in de voorlopige selectie van het Nederlands elftal. De reden is niet bekend bij de international. 'Dat moeten jullie maar aan bondscoach Guus Hiddink vragen', zei hij tot slot.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.