Cristiano Ronaldo richt zich door schorsing al op play-offs

Portugal kan dinsdag tijdens het WK-kwalificatieduel met Luxemburg niet beschikken over de geschorste Cristiano Ronaldo, maar de aanvaller lijkt daar zelf niet zo mee te zitten. Hij blijft echter wel op zijn hoede.

Cristiano Ronaldo richt zich door schorsing al op play-offs

De superster van Real Madrid kreeg vrijdag in de slotfase van de thuiswedstrijd tegen Israël (1-1) een gele kaart vanwege aanhoudende protesten. 'Ik kan er niets over zeggen, de FIFA let altijd goed op bij dit soort situaties', reageerde Cristiano Ronaldo na de wedstrijd.

Het incasseren van de gele kaart leek ook bewust, zodat Cristiano Ronaldo met een schone lei aan de play-offs om een WK-ticket kan beginnen. Door het gelijkspel tegen Israël is de eerste plaats in Groep F zo goed als zeker voor Rusland, dat met één duel te gaan drie punten meer heeft en dinsdag op bezoek bij Azerbeidzjan al bij een gelijkspel zeker is van het WK.

Portugal en Cristiano Ronaldo lijken zich daarbij te hebben neergelegd. 'De play-offs zijn het belangrijkst, daar moet ik bij zijn', aldus de aanvoerder van het Portugese elftal.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen