Crisis bij HSV houdt aan: alle keepers in de lappenmand

Reacties

Het zit Hamburger SV niet mee. De club staat gedeeld onderaan in de Bundesliga met slechts twee punten en nu Borussia Dortmund zaterdag op bezoek komt, is er nog een probleem bij gekomen. Alle keepers uit de eerste selectie zijn geblesseerd.

Crisis bij HSV houdt aan: alle keepers in de lappenmand

De Duitse krant Bild meldt dat eerste keus René Adler (foto) woensdag geblesseerd is geraakt aan zijn hamstring, terwijl tweede keus Christian Mathenia eruit ligt met een virusinfectie. Derde doelman Andreas Hirzel heeft een spierblessure.

Wie blijft er dan over voor trainer Markus Gisdol? De 27-jarige Tom Mickel lijkt de eerste gegadigde om onder de lat te staan tegen Dortmund als de andere doelmannen niet op tijd fit zijn. Hij keept normaal gesproken bij het tweede team in de Regionalliga. Een gelukje voor HSV is dat Mickel ook keepte toen de club op 14 mei voor het laatst een competitiewedstrijd won, uit bij FC Augsburg (1-3).

HSV verkeert in crisis na een dramatische seizoenstart met slechts twee punten uit negen duels. Samen met FC Ingolstadt 04 staat de club onderaan in de Bundesliga. De achterstand op nummer zestien VfL Wolfsburg bedraagt vier punten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.