Costa hoopt op finale door bezoek aan placenta-dokter

Reacties

Diego Costa geeft de hoop niet op en zet alles in het werk om de Champions League-finale van zaterdag tegen Real Madrid te halen. De aanvaller van Atlético Madrid is volgens het Spaanse AS naar Belgrado voor een bezoek aan de placenta-dokter.

Costa hoopt op finale door bezoek aan placenta-dokter

De fysiek sterke spits kampt al enige tijd met een hamstringblessure en leek afgelopen zaterdag in de kampioenswedstrijd tegen Barcelona (1-1, Atlético kampioen) fit genoeg om te spelen, maar al na zestien minuten sloeg het noodlot toe.

De vrees is dat de geboren Braziliaan, uitkomend voor de nationale ploeg van Spanje, tien tot vijftien dagen uit de running is en dus de finale tegen aartsrivaal Real mist.

Eerder deze week weigerde trainer Diego Simeone zich neer te leggen bij een eventuele absentie van Costa. 'We zullen tot het laatste moment wachten op hem en Arda Turan (die eveneens geblesseerd uitviel tegen Barça, red.).'

Ook de speler in kwestie weigert zich er nu al bij neer te leggen. Met een bezoek aan dokter Marijana Kovacevic hoopt de aanvaller alsnog bijtijds fit te zijn. De Servische ontwikkelde een crème van paardenplacenta’s, waarmee zij in het verleden spelers behandelde.

Overigens werd er in Spanje ook gevreesd dat de nieuwe hamstringkwetsuur het WK in gevaar zou brengen, maar dat lijkt vooralsnog niet het geval. Al twisten Spaanse media er wel over of de clubtopscorer van Atlético - hij had met 27 treffers een groot aandeel in het behalen van de landstitel - al dan niet op tijd fit is voor de eerste WK-wedstrijd van Spanje tegen Nederland op 13 juni.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.