Contractverlenging Bruma en Zoet bij PSV nadert

Reacties

PSV is nog altijd bezig met het verlengen van de contracten van Jeffrey Bruma (22) en Jeroen Zoet (24). Ook met Jetro Willems (21) is dat traject reeds opgestart.

Contractverlenging Bruma en Zoet bij PSV nadert

'Binnenkort zijn de afrondende gesprekken, daarin hopen we alle zaken recht te breien', zo laat technisch manager Marcel Brands aan Voetbal International weten over Bruma en Zoet. 'Die gesprekken staan in de komende weken gepland, maar er is nog geen witte rook.’

De landskampioen is al geruime tijd in gesprek met de keeper en de centrumverdediger, die zich met het Nederlands elftal momenteel voorbereiden op de cruciale interlands tegen Kazachstan (zaterdag) en Tsjechië (dinsdag). In een eerder stadium liet zowel Zoet als Bruma (samen op de foto tijdens het uitduel met SC Heerenveen, 1-1) zelf al weten dat een akkoord aanstaande is.

Ook met de van een knieblessure herstellende Willems is PSV in gesprek, maar die onderhandelingen bevinden zich nog in een vroeg stadium. 'Met Jetro hebben we nog geen vervolggesprek gehad', aldus Brands. In tegenstelling tot Willems misten Zoet en Bruma dit seizoen nog geen competitieduel van de Eindhovenaren. De linksback speelde door zijn blessureperikelen nog niet dit seizoen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.