Brands hoopt op snel akkoord met Bruma, Zoet en Willems

Reacties

In navolging van Jeffrey Bruma zelf verwacht ook technisch manager Marcel Brands van PSV geen problemen rondom de contractverlenging van de verdediger. Ook over de nieuwe verbintenissen van Jeroen Zoet en Jetro Willems heeft Brands een goed gevoel.

Brands hoopt op snel akkoord met Bruma, Zoet en Willems

PSV heeft inmiddels twee gesprekken gevoerd met de zaakwaarnemer van Bruma en daarin is door beide partijen de intentie uitgesproken om de samenwerking voort te zetten. 'Er zijn nog wel wat zaken die besproken moeten worden zoals doorverkooppercentages, maar ik verwacht geen onoverkomelijke problemen', aldus Brands tegen Voetbal International.

Het huidige contract van Bruma loopt tot 2017. Hij is bezig aan zijn derde seizoen bij PSV. Tijdens het trainingskamp in Frankrijk liet Bruma aan VI ook al weten dat een akkoord nabij was. 'Het gaat nog om een paar details', vertelde hij destijds. 'Wat de contractduur betreft zijn we er nog niet uit.' Zijn verbintenis wordt tot 2018 óf 2019 verlengd.

Positief
Brands heeft daarnaast 'een positief gevoel' overgehouden aan de gesprekken met keeper Zoet en Willems, waarbij met name de onderhandelingen met de linksback nog in een vroeg stadium verkeren. Vanwege zijn fikse knieblessure hebben zich geen geïnteresseerde clubs gemeld, en dus is er voor Willems geen reden de gesprekken met de regerend landskampioen niet voort te zetten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.