Conte verdedigt Diego Costa na keiharde tackle

Reacties

Chelsea-manager Antonio Conte vond het terecht dat Diego Costa niet van het veld werd gestuurd tegen West Ham United. De spits beging met geel op zak een harde overtreding op doelman Adrián, maar kwam er zonder kaart vanaf.

Conte verdedigt Diego Costa na keiharde tackle

'Ik zag dat Diego de keeper onder druk zette en hem probeerde af te stoppen. Ik vind dat de scheidsrechter de juiste beslissing genomen heeft', aldus Conte na de 2-1 zege tegen Sky Sports.

Conte is blij met de overwinning, maar is nog lang niet tevreden over het spel van Chelsea. 'De intensiteit en spirit waren in orde, dat vind ik op dit moment heel belangrijk. We moeten nog veel beter. Dat weten we en kunnen we, maar ik ben blij met deze overwinning. Het is een verdiende zege en hierop kunnen we bouwen', aldus de debuterende Italiaan.

Bilic
De verliezende trainer Slaven Bilic maakte geen halszaak van de controverse rond Diego Costa. 'Zijn tackle was niet roekeloos of doelbewust, maar wel vrij laat. Hij had een tweede gele kaart kunnen krijgen, maar over die situatie ben ik niet gefrustreerd. Wat mij vooral frustreert is de 2-1 die we tegen hebben gekregen.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.