Coloccini: 'Fans, kom alsjeblieft weer naar St. James' Park'

Reacties

Aanvoerder Fabricio Coloccini beseft dat het twee voor twaalf is bij Newcastle United. Het elftal van manager John Carver verloor de laatste acht competitieduels, waardoor zelfs de trouwe aanhang zich tegen de ploeg keert.

Coloccini: 'Fans, kom alsjeblieft weer naar St. James' Park'

Newcastle United staat weliswaar nog vijftiende, maar de vorm van de laatste weken en het feit dat de ploegen onder The Magpies in de laatste periode wel wat punten bij elkaar sprokkelden is niet hoopgevend. Een cruciale fase waarbij United hoopt op de steun van de fans op St. James' Park.

De slechte reeks, waaronder de zeperd van afgelopen zaterdag tegen Leicester City (3-0), zorgde voor negatieve spandoeken, fluitconcerten en woedende fans voor, tijdens en na de wedstrijd. Bij het laatste competitieduel in eigen huis met Swansea City (3-2 nederlaag) waren er zelfs lege plaatsen, een unicum in de thuishaven van United. Voor Fabricio Coloccini het sein om in te grijpen. De captain plaatste op de clubwebsite van Newcastle een open brief waarin hij begrip toont voor de woede van de fans, maar direct ook vraagt om steun voor de laatste drie competitiewedstrijden.

Pijnlijk
'Dit is een pijnlijk seizoen voor ons allemaal. En de slechte prestaties hebben meerdere oorzaken, maar het is nu niet de tijd om daar op terug te kijken. Het enige dat nu telt is Newcastle United. Ik wil alle fans dan ook verzoeken om alle frustraties opzij te zetten voor de club. Wij zullen alles geven in de komende drie finales. Maar kom alsjeblieft weer naar St. James' Park om Newcastle United te steunen', aldus Coloccini.

De ploeg van de Nederlanders Tim Krul, Daryl Janmaat, Vurnon Anita en Siem de Jong snakt duidelijk naar rust in aanloop naar de wedstrijden tegen achtereenvolgens West Bromwich Albion, directe concurrent Queens Park Rangers en West Ham United. In dat kader zorgde de clubleiding voor duidelijkheid omtrent Carver. De manager krijgt het volledige vertrouwen van het bestuur voor de slotfase van de Premier League.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.