Colantuono over bizar doelpunt: 'Terecht, geldige treffer'

Reacties

Stefano Colantuono (foto) heeft de ellenlange discussie beëindigd over de bizarre treffer van Napoli (3-1 zege) in de achtste finale om de Coppa Italia. De coach van Atalanta liet weten dat de scheidsrechter de juiste beslissing nam door de vermeende buitenspeltreffer niet af te keuren.

Colantuono over bizar doelpunt: 'Terecht, geldige treffer'

'Geen discussie mogelijk, een geldig doelpunt', aldus Colantuono. Bij de stand 1-1 in de 72ste minuut appelleerde Cristiano Del Grosso voor buitenspel van Napoli-spits Gonzalo Higuaín. De bal kwam echter niet aan bij de Argentijnse aanvaller, maar belandde via de rug van de Atalanta-verdediger voor de voeten van Lorenzo Insigne en die scoorde eenvoudig.

Scheidsrechter Andrea De Marco keurde het doelpunt goed. Dat zorgde voor veel onbegrip bij de bezoekers. Mario Yepes protesteerde zó heftig dat hij binnen korte tijd twee keer geel kreeg. 'Een schande', zegt Colantuono. 'Behalve het doelpunt kregen we ook nog eens een rode kaart te verwerken. Terugkomen met tien man tegen dit Napoli is zeer lastig.'

Aankopen
In tegenstelling tot Colantuono liet zijn collega Rafael Benítez zich niet uit over de veelbesproken treffer. De coach van Napoli was tevreden met het bereiken van de kwartfinale in het bekertoernooi, maar richt zich nu op eventuele versterkingen. Namen wil de Spaanse trainer echter niet noemen.

'Ik praat alleen over mijn eigen spelers, en niet over voetballers die elders spelen', aldus Benítez. 'Maar ik ben er honderd procent van overtuigd dat onze voorzitter snel actie gaat ondernemen. We hebben nog even de tijd, maar we doen deze week zeker een of twee aankopen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.