Napoli bij laatste acht na bizarre 'buitenspelgoal'

Reacties

Na een 3-1 thuiszege op Atalanta Bergamo heeft Napoli zich geplaatst voor de kwartfinale van het toernooi om de Coppa Italia. Een door de bezoekers betwiste treffer van Lorenzo Insigne zorgde voor de ommekeer.

Napoli bij laatste acht na bizarre 'buitenspelgoal'

Bij een 1-1 stand in de 72ste minuut appelleerde Cristiano Del Grosso voor buitenspel van Gonzalo Higuaín. De bal kwam echter niet aan bij de Argentijnse aanvaller, maar belandde via de rug van de Atalanta-verdediger voor de voeten van Insigne en die kon eenvoudig scoren.

Scheidsrechter Andrea De Marco besloot het doelpunt terecht goed te keuren, maar die beslissing zorgde voor veel onbegrip bij de bezoekers. Mario Yepes protesteerde zo heftig dat hij binnen korte tijd twee keer geel kreeg, waardoor Atalanta met tien man verder moest.

Met elf tegen tien liep Napoli nog uit naar 3-1 via José Callejón, die ook al met een schitterende volley de openingstreffer van Giuseppe De Luca ongedaan had gemaakt. Door de overwinning bereikte Napoli de kwartfinale, waarin Lazio de tegenstander is.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.