Clasie keert terug op trainingsveld Southampton

Reacties

Jordy Clasie heeft dinsdag meegedaan aan de groepstraining van Southampton. De middenvelder kampte al voor de start van de Premier League met fysieke problemen en kon daardoor lange tijd niet in actie komen namens The Saints.

Clasie keert terug op trainingsveld Southampton

Southampton neemt het woensdag in het kader van de League Cup op tegen MK Dons. Trainer Ronald Koeman liet dinsdag via de officiële kanalen van de club weten dat die wedstrijd nog te vroeg komt voor de middenvelder, die afgelopen zomer werd overgenomen van Feyenoord.

Aanvankelijk was het de bedoeling dat Clasie maandag al mee zou trainen met Southampton, dat werd dus een dag later. Of de international van het Nederlands elftal komend weekend in de uitwedstrijd tegen Swansea City wel inzetbaar is, moet nog blijken. Wanneer hij fit is, kan hij in dat duel zijn Premier League-debuut maken.

Clasie kwam tot nu toe slechts een uur in actie namens zijn nieuwe werkgever, in de voorronde van de Europa League tegen Vitesse. Daar hield hij hamstringklachten aan over. In een duel met de beloftes van Soutampton liep hij vervolgens een enkelblessure op.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.