City heeft Agüero terug voor thuisduel met Liverpool

Reacties

Sergio Agüero kan zaterdagavond in de thuiswedstrijd tegen Liverpool (18.30 uur) zijn eerste minuten voor Manchester City maken, sinds de Argentijnse aanvaller medio oktober bij de nationale ploeg een hamstringblessure opliep.

City heeft Agüero terug voor thuisduel met Liverpool

Omdat Wilfried Bony nog wel ontbreekt, is de rentree van Agüero een nog grotere opsteker. Het gemis van de man die begin oktober nog vijf keer scoorde tegen Newcastle United liet zich vooral in de laatste wedstrijd vóór de interlandperiode tegen Aston Villa (0-0) voelen, omdat Bony vroeg in de wedstrijd ook al uitviel met eenzelfde hamstringkwetsuur.

'Sergio is fit, hij is klaar om terug te keren', zegt Pellegrini op de website van de Premier League-koploper. Dat is een opsteker voor The Citizens. 'Een van de pluspunten van het team is om niet afhankelijk te zijn van één speler, maar natuurlijk is het team beter met Sergio', aldus de Chileense coach, die Vincent Kompany en David Silva nog wel moet missen.

Tegen Liverpool kan City een vervolg geven aan een ijzersterke serie van negen wedstrijden op rij zonder nederlaag (W7, G2). 'Het is belangrijk dat we op dezelfde voet doorgaan als we zijn geëindigd. Op dit moment draaien we een goed seizoen. We zijn het enige Engelse team dat zich heeft gekwalificeerd voor de volgende ronde van de Champions League en we staan bovenaan in de Premier League.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.