Cissé: 'Wil mijn loopbaan bij Genk nieuwe boost geven'

Reacties

Sekou Cissé is blij dat hij in het RC Genk van Mario Been een nieuwe club heeft gevonden. 'Ik wil hier mijn loopbaan een nieuwe boost geven', aldus de Ivoriaanse aanvaller.

Cissé: 'Wil mijn loopbaan bij Genk nieuwe boost geven'

Cissé (28) was sinds begin januari op proef bij Genk. Trainer Been nodigde hem uit voor een stage en nam hem mee op trainingskamp direct na zijn contractontbinding bij Feyenoord, waar hij dit seizoen slechts één duel voor speelde. De aanvaller kreeg in België een contract tot het einde van dit seizoen aangeboden en werd dinsdag gepresenteerd.

'Ik ben blij met deze overgang. Ik zal er alles aan doen om het vertrouwen van de club niet te schaden. De trainer en de staf ben ik ontzettend dankbaar voor deze kans', aldus Cissé. Bij Genk komt hij Been weer tegen. Die trainer haalde hem in 2009 van Roda JC naar Feyenoord. Daar wist hij nooit echt door te breken, mede vanwege blessureperikelen. 'Maar nu wil ik mijn loopbaan een nieuwe boost geven', klonk de aanvaller hoopvol.

Been is blij met zijn nieuwe aankoop. 'Cissé is een buitenspeler die ook centraal in de aanval kan spelen. Een speler met enorme fysieke kwaliteiten, die de diepte zoekt zonder bal en goals kan maken', omschreef hij zijn nieuweling.

Genk gaat er alles aan doen om Cissé speelgerechtigd te krijgen voor de volgende wedstrijd. De ploeg van Been treft woensdag KV Oostende in het bekertoernooi. Na dit seizoen volgt een evaluatie om Cissé eventueel langer aan de Belgische club te binden.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.