Cillessen stapt met Ajax in vliegtuig naar Rostov

Reacties

Jasper Cillessen staat komende woensdag onder de lat tijdens het cruciale duel van Ajax met FK Rostov in de play-offs van de Champions League. De 27-jarige doelman verkast op korte termijn naar Barcelona, waar hij een vijfjarig contract zal tekenen.

Cillessen stapt met Ajax in vliegtuig naar Rostov

Het meespelen van Cillessen in de return tegen de Russische club was in de afgelopen dagen een belangrijk onderdeel van de besprekingen tussen Ajax en Barcelona. De clubleiding van de Amsterdammers ging akkoord met een transfersom van ongeveer veertien miljoen euro voor de Oranje-international, die nog een contract tot 2018 had in Amsterdam.

Barcelona wilde Cillessen per direct inlijven, maar Ajax wil zijn doelman pas na Rostov-uit afstaan. Plaatsing voor de groepsfase van de Champions League is voor de Amsterdammers financieel en sportief van groot belang. De club beleeft een dramatische competitiestart en vindt het nog een te groot risico om talent André Onana in Rusland direct onder de lat te zetten. Cillessen heeft ingestemd met de voorwaarde van Ajax en stapt morgen in het vliegtuig naar Rostov. 

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.