Cillessen snapt kritiek niet, Ronaldo poseert in kleedkamer

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Cillessen snapt kritiek niet, Ronaldo poseert in kleedkamer

'Ik kreeg zelfs vrij veel negatieve reacties. Omdat ik van Ajax naar Barcelona ging, maar welke Nederlandse speler zou er nou eigenlijk nee zeggen als zo'n kans zich voordoet.'
Jasper Cillessen sprak in aanloop naar de zaterdag in 1-1 geëindigde El Clásico over zijn transfer van Ajax naar Barcelona tegenover het AD. 'In Nederland is het zo dat iedereen zijn mening maar moét geven', aldus de doelman die als back-up fungeert van Marc-André ter Stegen.

'Het is wel opvallend dat Joop zich niets kan herinneren als wij vragen voor hem hebben, maar hij vervolgens nog wel voldoende weet voor om uit een boek uit te geven.'
Onno Jacobs deelt in de Tubantia een sneer uit naar Joop Munstermann, de oud-voorzitter van FC Twente die een boek gaat uitbrengen. Jacobs deed als interim-directeur van Twente aan puinruimen na de periode van Munstermann bij de club uit Enschede.

'Je verwacht dit in een speeltuin tussen twee vierjarigen en niet voor twee ervaren profs. Het is beschamend. Het is een grap, het is een schande.'
• Voor Preston North End-manager Simon Grayson was het iets nieuws. Maar erg gelukkig werd hij er niet van dat teamgenoten Jermaine Beckford en Eoin Doyle het tijdens de wedstrijd tegen Sheffield Wednesday met elkaar aan de stok kregen. De twee heethoofden kregen een rode kaart en kunnen een schorsing voor minimaal drie duels tegemoet zien. De aanleiding voor de ruzie was dat Doyle de bal niet gespeeld had naar Beckford…

Patrick Kluivert had niet al zijn huiswerk gedaan toen hij aan de slag ging als directeur voetbalzaken bij Paris Saint-Germain, zo blijkt uit een interview van Thomas Meunier bij Fan!. 'Ik groette hem, we praatten een beetje en dan vroeg hij me toch enigszins schoorvoetend wie ik was. "Ik ben een speler", antwoordde ik hem', verhaalt de Belgische rechtsback.

• Opluchting was er in de kleedkamer bij Real Madrid na het 1-1 gelijkspel tegen Barcelona. In de slotfase ontsnapten de Madrilenen aan een nederlaag. Na afloop was het weer tijd om de spieren te tonen, al greep Cristiano Ronaldo het moment dit keer aan voor een modieuze pose.

'Toen hem dat werd verteld, sloeg hij bijna een deur kapot. Zo boos was hij.'
Andrea Stramaccioni blikt bij Corrierre dello Sport terug op zijn periode als trainer van Internazionale. De onlangs bij Panathinaikos ontslagen Italiaan had een zwak voor Wesley Sneijder, maar de Nederlander moest van de clubleiding vertrekken om zo geld te verdienen. Dat Sneijder niet blij was toen hij dat hoorde, is een understatement.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.