Cillessen is een vrouwenmagneet, erehaag Gerrard

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Cillessen is een vrouwenmagneet, erehaag Gerrard

Jasper Cillessen is dé vrouwenmagneet van de Eredivisie. De doelman van Ajax wordt door Nederlandse vrouwen het meest sympathiek gevonden, zo onderzocht het internationale onderzoeksbureau Repucom. Feyenoord-doelman Kenneth Vermeer komt volgens het onderzoek uit de bus als sympathiekste speler in de Eredivisie, ondanks zijn saillante overgang dit seizoen van Ajax naar Feyenoord. Zelfs de nodige Ajax-fans zouden Vermeer in dat opzicht nog boven Ajacieden als Ricardo van Rhijn en Ricardo Kishna verkozen hebben. Waar Cillessen de favoriet van de vrouwen is, is Vermeer niet alleen de sympathiekste, maar staat hij ook bij de mannen bovenaan de lijst. Repucom deed ook onderzoek naar de vijf spelers met de hoogste marketingwaarde. De eerste plaats ging wat dat betreft naar Memphis Depay (PSV), gevolgd door Cillessen, Georginio Wijnaldum (PSV) en de Feyenoorders Jordy Clasie en Vermeer.

Bayern München zal volgend seizoen zijn thuisduels geheel in het rood afwerken. Vandaag is het nieuwe tricot van der Rekordmeister gepresenteerd.

'Het lijkt erop alsof Guardiola al weet dat hij gaat vertrekken.'
• Youri Mulder en Bert van Marwijk begrepen, tijdens de 3-2 overwinning van Bayern München op Barcelona in de halve finale van de Champions League, helemaal niets van Bayern-coach Pep Guardiola. Volgens de twee analytici van de NOS zou de trainer van de Duitsers niet in plaatsing voor de finale hebben geloofd na de 3-0 afstraffing in Camp Nou. Dat bleek volgens hen onder meer uit het wisselbeleid. Bovendien zou zijn gedrag een aanwijzing zijn voor een vertrek in de komende tijd.

'Ik denk dat Memphis net zo goed kan worden als Cristiano Ronaldo.'
Leroy Fer dicht de nieuwe aanwinst van Manchester United een grote toekomst toe. De 25-jarige middenvelder van Queens Park Rangers verwacht dat de vleugelspeler van PSV het goed gaat doen in Engeland. 'Hij is niet bang en dat vind ik goed aan hem. Hij gaat het naar zijn zin hebben in de Premier League en zal een grote speler worden.' (Daily Mirror)

'De allereerste keer dat ik werd gediscrimineerd, was ik gechoqueerd. Ik was jong en het was erg moeilijk om daar mee om te gaan. Iedere keer dat ik de bal raakte werden er oerwoudgeluiden gemaakt. Dat deed pijn.'
Yaya Touré is een van de boegbeelden van de internationale FIFA-werkgroep die tegen racisme vecht. De Ivoriaan vertelt op de website van de FIFA hoe zijn eerste ervaring met discriminatie was en waarom het aangepakt moet worden. (FIFA.com)

Neymar scoorde twee keer in de halve finale van de Champions League tegen Bayern München. De aanvaller van Barcelona stelde met zijn goals een finaleplaats veilig voor de Catalanen. Een en al hosannastemming zou je zeggen, maar BILD kon het toch niet laten nog even een sneer uit te delen aan de Braziliaan. Op het afgelopen WK in eigen land moest hij overigens geblesseerd verstek laten gaan tijdens de halve finale die de Duitsers met 7-1 wonnen...

• Zaterdag is de afscheidswedstrijd van Steven Gerrard op Anfield. De aanvoerder van Liverpool krijgt dan een heuse erehaag, maar niet alleen van tegenstanders en ploeggenoten krijgt hij respect. Veel fans willen de legende nog eenmaal in actie zien in het stadion waar hij zeventien jaar actief was. De kaartjes voor het duel met Crystal Palace zijn allang uitverkocht, maar worden volop verhandeld op de zwarte markt. De prijzen variëren van 250 euro tot 1755 euro. Normaal kosten de tickets niet meer dan 68 euro. (The Guardian)

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.