Chelsea breekt contract met Ramires open

Reacties

Het zo teleurstellend presterende Chelsea viert een klein succesje. De Londenaren hebben het contract met middenvelder Ramires open weten te breken. De 28-jarige Braziliaan ligt nu tot medio 2019 vast.

Chelsea breekt contract met Ramires open

Ramires was bij The Blues nog in het bezit van een doorlopende verbintenis tot en met de zomer van 2017. De 51-voudige international, die in 2010 over werd genomen van Benfica, zette donderdag zijn handtekening onder een nieuwe overeenkomst. Daardoor ligt hij tot medio 2019 vast.

Vorig seizoen kroonde Ramires zich met Chelsea tot Engels kampioen, waar hij eerder al de Champions League en de Europa League in de wacht sleepte, maar in het lopende jaargang gebruikte manager José Mourinho de ex-speler van Benfica, Cruzeiro en Joinville slechts zesmaal in competitieverband.

Het is tot nu toe qua prestaties bovendien een vrij teleurstellend verlopen jaargang, met na tien speelronden een vijftiende plaats en de uitschakeling in de strijd om League Cup op dinsdag (verlies na strafschoppen tegen Stoke City).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.