Rémy verwijst muiterij tegen Mourinho naar rijk der fabelen

Reacties

Loïc Rémy heeft openlijk zijn steun voor manager José Mourinho uitgesproken. De Chelsea-spits denkt dat zijn ploeggenoten ook willen dat de bekritiseerde Portugees blijft.

Rémy verwijst muiterij tegen Mourinho naar rijk der fabelen

Mourinho lag al flink onder vuur door de teleurstellende vijftiende plek in de competitie en de bekeruitschakeling van dinsdag tegen Stoke City doet de sfeer op Stamford Bridge geen goed. Engelse media suggereerden dat er sprake is van muiterij tegen Mourinho, maar daar gelooft hij zelf niets van.

'Het zou voor mij een fantastische situatie zijn als de spelers tegen mij waren, want dan kan ik hen de schuld geven. Mijn selectie staat echter nog steeds achter mij', benadrukte Mourinho (op de foto met Rémy) vlak na het verlies na strafschoppen tegen Stoke.

Rémy, dinsdag nog verantwoordelijk voor de late gelijkmaker, bevestigt in de London Evening Standard de lezing van zijn coach. 'Het is belangrijk dat Mourinho blijft. Wij willen niet opgeven. We zijn vorig jaar samen kampioen geworden. Hij is een geweldige manager, dus natuurlijk wil ik niet dat hij vertrekt. Ik denk dat de andere spelers hier ook zo over denken.'

Zaterdag (aftrap 13.45 uur) staat voor Chelsea een nieuw sleutelduel op het programma als Liverpool op bezoek komt. 'Dat wordt een belangrijke wedstrijd. Ik ben ervan overtuigd dat we nog bij de eerste vier gaan eindigen', aldus een positieve Rémy, die de voornaamste kandidaat is om Diego Costa te vervangen als de Spanjaard vanwege zijn ribblessure niet blijkt te kunnen spelen tegen Liverpool.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.