Chadli na twee maanden terug bij Tottenham Hotspur

Reacties

Nacer Chadli kan donderdagavond in de Europa League-wedstrijd tegen AS Monaco na twee maanden zijn rentree maken voor Tottenham Hotspur. De Belgische vleugelspits is hersteld van de enkelblessure die hij op 17 oktober opliep tegen Liverpool.

Chadli na twee maanden terug bij Tottenham Hotspur

Totdat Chadli tijdens het doelpuntloze competitieduel geblesseerd raakte, was de 26-jarige ex-speler van AGOVV Apeldoorn en FC Twente een vaste waarde in de ploeg van manager Mauricio Pochettino. De dertigvoudig international kwam elf keer in actie en scoorde één keer. Ook Nabil Bentaleb is weer fit. De Algerijnse middenvelder stond drie maanden aan de kant door een enkelkwetsuur.

'Nacer en Nabil kunnen donderdag weer in actie komen, dat is erg goed nieuws', zei Pochettino woensdag tijdens de persconferentie. De Argentijnse coach moet op het middenveld wel Ryan Mason en Moussa Dembélé missen. Mason is eveneens geveld door een enkelblessure, terwijl Dembélé, voormalig speler van Willem II en AZ, ziek is.

Het Europese thuisduel met Monaco is voor Spurs de ideale gelegenheid de van blessures herstelde Chadli en Bentaleb minuten te laten maken. De huidige nummer vijf van de Premier League is al zeker van overwintering in de Europa League. Alleen de groepswinst kan bij een nederlaag nog naar Anderlecht gaan. De Belgen spelen thuis tegen FK Qarabag.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.