Celtic start CL-seizoen tegen Stjarnan, Trencín treft Steaua

Reacties

Celtic speelt in de tweede kwalificatieronde voor de Champions League tegen UMF Stjarnan uit IJsland. Het Nederlands getinte AS Trencín treft bij Steaua Boekarest middenvelder Nicandro Breeveld.

Celtic start CL-seizoen tegen Stjarnan, Trencín treft Steaua

De Schotse landskampioen, waar Nederlanders Virgil van Dijk en Derk Boerrigter (nog) onder contract staan, begint met een thuiswedstrijd tegen de regerend landskampioen van IJsland. Na acht wedstrijden in het huidige seizoen staat die ploeg op dit moment zesde van de twaalf.

AS Trencín begint eveneens met een thuiswedstrijd. Het speelt tegen de kampioen van Roemenië, Steaua Boekarest. Daar speelt middenvelder Nicandro Breeveld. Bij de ploeg die afgelopen seizoen de beste bleek in Slowakije spelen eveneens Nederlanders: Gino van Kessel en Ryan Koolwijk. Tscheu La Ling is er bovendien eigenaar.

Maccabi Tel Aviv, de club van technisch manager Jordi Cruijff, speelt tegen Hibernians FC uit Malta. FK Qarabag en Leroy George nemen het op hun beurt op tegen FK Rudar Pljevlja.

De heenwedstrijden in de tweede kwalificatieronde worden op 14 of 15 juli gespeeld, de returns zijn een week later. Volgende week worden eerst de vier wedstrijden in de eerste voorronde gespeeld. De volledig loting voor de eerste én tweede voorronde van de Champions League is hier te bekijken.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.