Celta moet Barcelona-doelwit Nolito maand missen

Reacties

Celta de Vigo kan in de laatste twee competitieduels van 2015 geen beroep doen op Nolito. De 29-jarige aanvaller staat door een hamstringblessure een maand aan de kant. Dat heeft mogelijk ook invloed op de transfermarkt die in januari opengaat.

Celta moet Barcelona-doelwit Nolito maand missen

Nolito viel zaterdag vlak voor tijd geblesseerd uit in het competitieduel met Espanyol (1-0). Dankzij die overwinning staat Celta nog altijd vierde in de Primera División. De viervoudige international heeft daarin een belangrijk aandeel. De linksbuiten was al goed voor acht goals en vijf assists. Zo leidde hij de ploeg van trainer Eduardo Berizzo in september overtuigend langs zijn oude club Barcelona (4-1).

Omdat Nolito zich na zijn vertrek uit Camp Nou in 2011 stormachtig heeft ontwikkeld, is de verwachting dat Barça in de komende transferperiode een poging waagt hem terug te halen. Ook Arsenal en Tottenham Hotspur zouden interesse hebben. Door de hamstringblessure is het de vraag of Nolito nog steeds kan rekenen op een transfer. Celta verwacht zijn aanvaller medio januari weer terug.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.