Castaignos: 'Mijn rendement de laatste weken best hoog'

Met zijn drie treffers tegen Georgië heeft Luc Castaignos de lijn van FC Twente doorgezet bij Jong Oranje. De spits beseft echter dat het nog beter kan.

Castaignos: 'Mijn rendement de laatste weken best hoog'

Castaignos leverde donderdag met een assist en drie doelpunten een grote bijdrage aan het succes van Jong Oranje in en tegen Georgië (0-6). Deze EK-kwalificatie staat de teller voor hem op vier treffers in twee duels.

Ook bij FC Twente heeft hij met vier goals in de eerste negen duels zijn draai gevonden. 'Mijn rendement ligt de laatste weken best hoog. Het is fijn om beslissend te zijn voor de ploeg. Ik merk dat ik steeds balvaster word, maar ik moet me daarin blijven ontwikkelen', aldus Castaignos.

De spits zag hoe Georgië door de Nederlandse schotkracht het geloof verloor. 'De supporters van Georgië waren best fanatiek, maar na onze vierde treffer zag ik behoorlijk wat fans naar huis gaan. We hadden vanaf dat moment echt de macht in het stadion.'

Castaignos waakt voor overschatting na drie zeges op rij en doelcijfers van 11 voor en 0 tegen. 'Dat zijn mooie statistieken. Onze start is inderdaad goed, maar we weten ook dat er nog lastige wedstrijden volgen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen