Cassierra doet vertrouwen op bij Jong Ajax

Reacties

Wekelijks kiezen de correspondenten van VI de drie beste spelers van de voorbije Jupiler League-speeldag en wordt op basis van de cijfers het Elftal van de Week samengesteld. Op speeldag 6 staken Mateo Cassierra, Gyrano Kerk en Hobie Verhulst erbovenuit.

Cassierra doet vertrouwen op bij Jong Ajax

Cassierra liet bij Jong Ajax zien dat hij doelpunten kan maken, Kerk leidde Jong FC Utrecht naar de eerste Jupiler League-zege ooit en FC Volendam-doelman Verhulst bezorgde hoogstpersoonlijk zijn club de zege bij VVV-Venlo.

Topdrie van de week
Mateo Cassierra (Jong Ajax)       8
Mateo Cassierra zal Colombia niet hebben verlaten om in de Jupiler League zijn doelpunten te maken, maar de aanvaller moest van trainer Peter Bosz in Jong Ajax laten zien dat hij trefzeker is. De verdediging van Achilles '29 bood Cassierra alle gelegenheid om vertrouwen te tanken. Hij was vier keer het eindstation van een soepel lopende aanval. Cassierra een opsteker, Jong Ajax tweede: een prima maandagavondje op De Toekomst.

Gyrano Kerk (Jong FC Utrecht)    8
Het jaartje Jupiler League-ervaring dat Gyrano Kerk opdeed bij Helmond Sport komt Jong FC Utrecht goed van pas. De rappe aanvaller komt in de ogen van Erik ten Hag tekort voor het eerste elftal, maar is belangrijk tussen de Utrechtse jongelingen. Met twee treffers zette hij de formatie van trainer Robin Pronk op het juiste spoor tegen Fortuna Sittard. Een primeur voor Jong Utrecht dat nu van de laatste plaats af is.

Hobie Verhulst (FC Volendam)     8
Dat FC Volendam voldoende had aan de goal van Jack Tuyp om bij VVV-Venlo te winnen, was te danken aan doelman Hobie Verhulst. Met behulp van paal en lat en met veel kunst- en vliegwerk hield de  goalie zijn doel schoon. Verhulst werkte zich vorig jaar al op tot een betrouwbare sluitpost en laat ook dit jaar zijn waarde zien. Achter de beloftenelftallen van PSV en Ajax is Volendam er gewoon weer bij in de top. Mede dankzij Verhulst.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.