Cassano piekert er niet over zijn bruiloft uit te stellen

Antonio Cassano heeft geen plannen deze zomer af te reizen naar Zuid-Afrika. De aanvaller van Sampdoria, die op het Europees Kampioenschap van 2008 voor het laatst voor Italië uitkwam, weigert zijn bruiloft te verplaatsen. Cassano trouwt op 19 juni, het WK is dan al acht dagen bezig.

Cassano piekert er niet over zijn bruiloft uit te stellen

In Italië gaan de laatste weken steeds meer stemmen op om de kleine aanvaller aan de Squadra Azzuri toe te voegen. Wekelijks toont Cassano over de creativiteit te beschikken die de selectie van Italië zo ontbeert. Bondscoach Marcello Lippi blijft echter volharden in het negeren van de aanvaller, ook wel Peter Pan genoemd.

'Ik denk er niet aan mijn bruiloft te verzetten', vertelt Cassano tegen Reuters. De aanvaller, die het in het verleden al vaker aan de stok kreeg met trainers, heeft weinig goeds over voor Lippi en is geenszins van plan te veranderen. 'Misschien worden prima donna's in een groep niet geaccepteerd. Maar ik ben er altijd één geweest en dat zal altijd zo blijven.'

Cassano bracht zondag zijn voormalig ploeggenoten bij Roma een flinke slag in de titelrace toe. Samp won in Rome met 1-2, waardoor de Giallorosso de koppositie weer moesten afstaan aan Internazionale.

De Italiaan scoorde tijdens de huidige jaargang acht keer in 29 duels. Mede door zijn doelpunten is Sampdoria nog volop in de race om kwalificatie voor de Champions League.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen