Cassano-fan niet opgemerkt door bondscoach Lippi

Het oefenduel Italië-Nederland werd zaterdag onderbroken omdat een supporter het veld was opgelopen. Deze pleitte voor een terugkeer van Antonio Cassano in de nationale ploeg.

Cassano-fan niet opgemerkt door bondscoach Lippi

De supporter kon het veld opkomen, omdat hij als begeleider van enkele gehandicapte bezoekers aanwezig was. Hij droeg een shirt met daarop de smeekbede Cassano weer te selecteren, maar bondscoach Marcello Lippi had er niet veel van meegekregen.

'Er liep iemand op het veld die daar niet hoorde, net toen ik mijn brillenglazen aan het poetsen was. Ik heb hem echt niet gezien', was Lippi's reactie toen hem gevraagd werd naar het voorval.

In Italië verbaast men zich keer op keer weer over dat Cassano niet wordt geselecteerd. Vorige maand vroeg La Gazzetta dello Sport zijn lezers welke speler moet terugkeren in La Squadra Azzurra en Cassano bleek de grote favoriet, liefst 63,4 procent hoopt op een terugkeer van de Sampdoria-aanvaller.

El Pibe de Bari verkeert sinds zijn komst naar Genua in 2007 in grote vorm, maar speelde tijdens het EK van 2008 zijn laatste interland. Lippi weigert Cassano vooralsnog op te roepen, terwijl de roep om de vijftienvoudig international groot is.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen