Italiaanse volk prefereert Cassano boven Totti

Mogelijk keert Francesco Totti terug in het nationale elftal van Italië. Toch ziet het Italiaanse volk liever Antonio Cassano (Sampdoria) een rentree maken dan de AS Roma-aanvoerder.

Italiaanse volk prefereert Cassano boven Totti

Totti gaf in een gesprek met La Gazzetta dello Sport aan dat hij niet zou kunnen weigeren als bondscoach Marcello Lippi hem zou vragen, mits hij op dat moment ook volledig fit is. De 33-jarige aanvaller speelde in 2007 zijn 58ste en voorlopig laatste interland.

Toch is Totti niet de speler waar Italië naar smacht. Maandag vroeg Gazzetta zijn lezers welke speler moet terugkeren in La Squadra Azzurra en Cassano bleek de grote favoriet, liefst 63,4 procent hoopt op een terugkeer van de Sampdoria-aanvaller. Alessandro Nesta (AC Milan) vergaarde 10,9 procent van de stemmen en Totti 10,4 procent.

El Pibe de Bari verkeert sinds zijn komst naar Genoa in 2007 in grote vorm, maar speelde tijdens het EK van 2008 zijn laatste interland. Lippi weigert Cassano vooralsnog op te roepen, terwijl de roep om de vijftienvoudig international groot is.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen