Cassano lacht om misère Milan en Seedorf: 'Ik ben Interista'

Reacties

Het ontluisterende seizoen van AC Milan bereikte zondag een nieuw dieptepunt met een 4-2 thuisnederlaag tegen Parma en de ongekende protesten van de supporters na afloop. Antonio Cassano, die twee keer scoorde namens Parma, heeft geen enkel medelijden met de formatie van zijn ex-ploeggenoot Clarence Seedorf.

Cassano lacht om misère Milan en Seedorf: 'Ik ben Interista'

'Ik ben een Interista en zal dat altijd blijven. Wat er bij Milan gebeurt, interesseert me geen ene moer', aldus Cassano. De 31-jarige aanvaller speelde vorig seizoen bij Internazionale, maar stond in de twee jaren daarvoor opmerkelijk genoeg onder contract bij AC Milan, waar hij ploeggenoot was van Seedorf.

Met Parma is Cassano bezig aan een fantastisch seizoen. De club is in de competitie al zestien (!) duels ongeslagen en staat vijfde op de ranglijst. Parma mag daardoor hopen op Europees voetbal en Cassano, die in 26 duels negen keer scoorde, droomt van het WK. 'Ik wil dolgraag naar Brazilië. Ik ben nog nooit op een WK actief geweest en ga er alles aan doen het de bondscoach (Cesare Prandelli, red.) zo lastig mogelijk te maken', aldus de voormalige speler van AS Roma en Real Madrid, die sinds 2012 niet meer in actie kwam voor de Azzurri.

De vijfde plaats van Parma geeft aan het einde van het seizoen recht op deelname aan de Europa League, maar Cassano kijkt zelfs verder naar boven. Met nog twaalf duels te spelen is namelijk de derde plaats en deelname aan de Champions League nog niet helemaal buiten bereik. Nummer drie Napoli morst de afgelopen weken veel punten, waardoor Parma nog maar een achterstand van negen punten heeft. 'We doen het fantastisch, maar we kunnen nog  beter. We moeten zo doorgaan en kijken waar dit verhaal eindigt.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.