Casillas schrikt van Mourinho, Balotelli niet welkom

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Casillas schrikt van Mourinho, Balotelli niet welkom

• Het was even schrikken voor Iker Casillas bij zijn presentatie bij FC Porto: de Spaanse doelman liep José Mourinho tegen het lijf. Gelukkig voor de kersverse aanwinst ging het slechts om een standbeeld van The Special One. De keeper had in Madrid nogal een moeizame relatie met de Portugese oefenmeester.

• De namen van FC Utrecht-supporters prijken komend seizoen op de spelersbus van de Eredivisionist. Voor de spelersnamen van de club uit de Domstad is waarschijnlijk geen plaats. Jammer, een naam als De Kogel had ongetwijfeld indruk gemaakt op de snelweg.

'Het is absurd om tachtig miljoen euro te betalen voor Paul Pogba.'
• Als het aan Johan Cruijff ligt, telt Barcelona geen megabedrag neer voor Paul Pogba. El Salvador vertelt in gesprek met AS dat de Spaanse kampioen zich meer moet focussen op de jeugdopleiding.

• De sportwereld schrikte op toen wielrenner Ivan Basso onthulde dat hij kampt met teelbalkanker. Sassuolo-speler Francesco Acerbi boekte een dubbele overwinning op deze specifieke vorm van kanker en steekt zijn landgenoot een hart onder de riem. 'Ontzettend veel sterkte met deze strijd, die veel zwaarder is dan een beklimming op de fiets', aldus de verdediger.

• Enfant terrible Mario Balotelli wordt aan Fiorentina gelinkt, maar supporters van de club uit Florence laten weten dat het probleemkind niet welkom is. 'Je bent een man zonder eer, Balotelli', is te lezen op een groot spandoek .

• De beleidsbepalers van Southampton zouden het niet slecht doen als marktkoopmannen. The Saints hebben een oogje voor talent en vormen het opleidingscentrum bij uitstek voor de Engelse topclubs. Morgan Schneiderlin is de zoveelste groeibriljant waar de club van Ronald Koeman een enorme winst op maakt. De Fransman kwam in 2008 voor 1,7 miljoen euro over van Strasbourg en vertrekt zeven jaar later voor 35 miljoen euro naar Manchester United.

Frank Lampard en Steven Gerrard nemen het samen op tegen Tottenham Hotspur. Het duo is geselecteerd voor een All-Star wedstrijd tussen sterren uit de Major League Soccer en Tottenham Hotspur. De selectie uit de MLS mag met recht een dreamteam genoemd worden. Zo mogen ook David Villa en Kaká opdraven. De wedstrijd vindt op 30 juli plaats in Colorado.

Marcel Ndjeng maakte in het oefenduel van SC Paderborn met Bolton Wanderers een juweel van een doelpunt!

• Het leven van een steward gaat niet altijd over rozen. Een medewerker van Barnet werd door een supporter met een opblaasbare haai aangevallen. Hoewel de suppoost er zonder kleerscheuren vanaf kwam, werd Grimsby Town-supporter Kenneth Meech aangeklaagd. De rechter vond het verhaal een tikkeltje opgeblazen, maar was onverbiddelijk in zijn oordeel: de dader moet de steward een onkostenvergoeding van zo'n 140 euro betalen en krijgt een voorwaardelijke straf.

Dader Kenneth Meetch en zijn wapen.
Dader Kenneth Meetch en zijn wapen.

• Het intensief volgen van PSV-talenten is geen dure hobby. Een seizoenkaart van Jong PSV kost slechts 25 euro. Dat kost dus 1,39 euro per thuiswedstrijd.

'Ik kijk er naar uit om met Van Gaal te werken. Ik weet dat ik me ga ontwikkelen omdat ik hier met betere spelers ga spelen en onder een van de beste managers van de wereld ga werken.'
Morgan Schneiderlin scoort direct punten bij zijn nieuwe werkgever. De woorden van de Fransman op de clubwebsite zullen in de smaak vallen bij Louis van Gaal.

• Voormalig NEC'er Erton Fejzullahu toont zich gretig bij zijn invalsbeurt in de wedstrijd tegen Hangzhou Greentown. De aanvaller van Beijing Guoan scoort vliegensvlug.

• Keeper Bingourou Kamara van Frankrijk Onder-19 bewijst dat het niet altijd automatisch zo is dat de minste voetballers onder de lat komen te staan. De doelman zet een Griekse aanvaller in zijn hemd.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.