Captains Casillas & Ramos: 'Groot respect voor Mourinho'

In navolging van Real Madrid-voorzitter Florentino Pérez hebben ook Iker Casillas en Sergio Ramos te kennen gegeven zich niet te kunnen vinden in een eerder verschenen artikel in de sportkrant Marca.

Captains Casillas & Ramos: 'Groot respect voor Mourinho'

Dat berichtte dat een aantal spelers, onder wie Casillas en Ramos (op de foto tijdens de training met Mourinho op de voorgrond), bij de clubleiding het dreigement 'José Mourinho eruit, of wij eruit' hadden neergelegd. De aanvoerder en de reserve-aanvoerder weerspreken met een reactie op de clubwebsite de berichtgeving van de Spaanse krant.

'Tijdens de bespreking met Florentino Pérez hebben we niet gesproken over een ultimatum met betrekking tot onze coach', aldus de twee internationals van regerend Europees- en wereldkampioen Spanje.

'Als aanvoerders van de spelersgroep wijzen wij categorisch af dat onze namen gebruikt worden in deze valse berichtgeving', vervolgt het duo. 'Wij willen onze steun betuigen aan onze coach Mourinho, voor wie wij groot respect hebben.'

Voorafgaand aan de reactie van beide spelers belegde voorzitter Pérez al een persconferentie. Daarin gaf de preses aan dat de berichtgeving nergens op gebaseerd was en louter berustte op leugens. Volgens Pérez was het artikel veelzeggend wat betreft het respect dat de buitenwacht heeft voor Real en Mourinho, die gewoon aanblijft als coach.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen