Bruma: 'Zeker geen straf bij Hamburger SV te blijven'

Jeffrey Bruma speelde zondag met Hamburger SV in de streekderby tegen Werder Bremen (3-2 winst) de hele wedstrijd als centrale verdediger door de blessure van zijn directe concurrent Michael Mancienne. Voor de winter moest Bruma vooral genoegen nemen met een plaats op de reservebank.

Bruma: 'Zeker geen straf bij Hamburger SV te blijven'

Mede daardoor werd de talentvolle Rotterdammer genoemd bij meerdere clubs in de Eredivisie. 'Ik hoorde van de interesse van PSV en Vitesse en dat is altijd leuk om te horen, maar zolang clubs niet concreet zijn en zich niet melden bij mijn zaakwaarnemer is het lastig oordelen', aldus Bruma tegenover Sport1.

'Maar ik blijf bij HSV, helemaal door de blessure van Mancienne. En dat is zeker geen straf. Nu kan ik ook laten zien dat ik in de basis wil spelen en daar ook thuishoor. Daarom was dit ook een lekkere overwinning. 1-0 achter en dan toch de wedstrijd winnen', vervolgt Bruma, die wellicht na dit seizoen definitief overstapt naar Hamburg.

'HSV wil me ook graag inlijven, maar dat moet ik eerst bespreken met zijn zaakwaarnemer en met Chelsea', besloot de talentvolle Bruma (rechts op de foto met Werder-aanvaller Nils Petersen), die dit seizoen gehuurd wordt van de Londense Champions League-winnaar.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen