Bruma traint niet mee bij PSV, Willems ontbreekt weer

Reacties

Verdediger Jeffrey Bruma trainde maandag in aanloop naar VfL Wolfsburg-uit niet mee met de PSV-selectie. Na wat kort individueel werk ging hij naar binnen. Linksback Jetro Willems liet zich helemaal niet zien.

Bruma traint niet mee bij PSV, Willems ontbreekt weer

Een paar dagen na het teleurstellende 1-1 gelijkspel tegen Excelsior ontbrak Bruma (foto) dus grotendeels met wat lichte klachten, terwijl Maxime Lestienne er nog niet bij was vanwege trieste familieomstandigheden. De verkorte sessie van Bruma lijkt vooral uit voorzorg. Verdediger Menno Koch trainde eveneens individueel na zijn kruisbandblessure.

Ook Willems verscheen niet buiten. Hij was op de weg terug na een knieblessure, maar viel afgelopen donderdag weer op de gekwetste linkerknie. Een scan liet vrijdag geen schade zien. Maandag gaan ze voor de zekerheid nog een keer naar de knie kijken.

PSV reist dinsdag af naar Duitsland, waar het woensdagavond het Champions League-duel met VfL Wolfsburg afwerkt. Daar kent het - naast de blessure van Willems en de lichte klachten bij Bruma - nog meer defensieve zorgen. Rechtsback Santiago Arias is er niet bij wegens een schorsing.

De andere twee ploegen in Groep B zijn Manchester United en CSKA Moskou. Na twee duels hebben alle drie de ploegen drie punten verzameld.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.