Hecking: 'Dit herhalen tegen PSV'

VfL Wolfsburg heeft zaterdag tegen 1899 Hoffenheim volgens trainer Dieter Hecking laten zien wat woensdag nodig is voor een overwinning op PSV.

Hecking was te spreken over de manier waarop zijn Wolfsburg uit de startblokken kwam tegen 1899 Hoffenheim (4-2). 'Ik had alleen liever gezien dat we beter hadden afgerond en ook de derde treffer hadden gemaakt. Dat had de beslissing kunnen zijn.'

De trainer zag hoe de 2-0 voorsprong, verkregen dankzij goals van Max Kruse en Bas Dost in de eerste zeven minuten, in de 54ste minuut verdwenen was. 'Positief was dat mijn ploeg zich na de gelijkmaker weer herpakte, twee doelpunten heeft gemaakt en verdiend heeft gewonnen.'

Wolfsburg kon een succes goed gebruiken na een serie van teleurstellende resultaten. 'Het was vandaag de eerste stap in de juiste richting. We moeten woensdag in de Champions League tegen PSV een vergelijkbare prestatie neerzetten', aldus Hecking. 'Dan kunnen we ook daar drie punten halen.'