Brozovic viert nieuw contract met dubbelklapper bij Inter

Reacties

Internazionale heeft voor het eerst sinds september weer eens twee duels op rij gewonnen. Marcelo Brozovic was met twee treffers de grote man bij de Nerazzurri tegen Genoa: 2-0.

Brozovic viert nieuw contract met dubbelklapper bij Inter

Inter schraapt na de uiterst moeizame seizoenstart de laatste weken langzamerhand weer wat punten bijeen. Na een 4-2 overwinning op Fiorentina werd er wel met 3-0 verloren van Napoli vorige week. Donderdag in de Europa League won de ploeg van trainer Stefano Pioli met de nodige moeite van Sparta Praag (2-1).

Voor de tweede keer dit seizoen kon Inter die zege een vervolg geven. Brozovic opende in de 38ste minuut de score door een voorzet van João Mário door een woud van benen binnen te schieten. De Kroaat, die aan het begin van het seizoen nog uit de selectie werd gezet door zijn club, was daarmee andermaal belangrijk voor de Milanezen.

Halverwege de tweede helft was het opnieuw de combinatie Mário-Brozovic die de productie verzorgde, waardoor het duel beslist was in het voordeel van de thuisploeg. Het was het derde doelpunt van Brozovic in zijn laatste drie wedstrijden, evenveel als in zijn voorgaande dertig competitieduels bij elkaar. De Kroaat bekroonde zijn nieuwe verbintenis tot 2021 bij Inter zo met een rol als matchwinner.

Door de zege op Genoa stijgt Inter naar de achtste plaats. Genoa blijft dertiende.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.