Brenet en Engberink twee duels aan de kant, Marzo één

Reacties

PSV kan de eerstvolgende twee competitieduels niet beschikken over Joshua Brenet. De twintigjarige rechtsback heeft het schikkingsvoorstel van de aanklager betaald voetbal geaccepteerd. Ook Mark Engberink mist de komende twee speelronden. Stefano Marzo is één wedstrijd geschorst.

Brenet en Engberink twee duels aan de kant, Marzo één

Brenet en Engberink (foto) gingen afgelopen weekend tegen respectievelijk SC Heerenveen en PEC Zwolle over de schreef met twee onbesuisde overtredingen. De verdedigers van PSV en Heracles Almelo maakten zich volgens de aanklager schuldig aan ernstig gemeen spel en kregen een straf van drie wedstrijden, waarvan één voorwaardelijk, opgelegd.

Brenet mist daardoor de duels van PSV met Excelsior en AZ. De jeugdinternational was tot nu toe vijf keer basisspeler voor de Eindhovenaren in de Eredivisie. Santiago Arias zal hem vervangen. Heracles mist met linksback Engberink eveneens een basiskracht tegen NAC Breda en Feyenoord.

Marzo moest tijdens SC Heerenveen - PSV net als Brenet inrukken wegens een directe rode kaart, maar kreeg die voor het ontnemen van een scoringskans. De rechtsback van de Friezen hoeft daardoor alleen de uitwedstrijd van aanstaande zaterdag tegen Willem II te missen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.