Brands ziet beweging rond Defour, Rekik en Bakkali

Reacties

PSV moet de strijd om de handtekening van Belgisch international Steven Defour waarschijnlijk staken. Maar er zijn meer ontwikkelingen voor de Eindhovense club op transfergebied.

Brands ziet beweging rond Defour, Rekik en Bakkali

'Defour is te duur voor ons', zegt technisch manager Marcel Brands tegen Voetbal International. De middenvelder van FC Porto moet circa acht miljoen euro opleveren. PSV wil niet meer dan vijf miljoen betalen. Beide partijen zijn afgelopen week niet dichter bij elkaar gekomen. Om die reden gaat Brands nu op zoek naar een alternatief.

De manager van PSV hoopt deze week wél groen licht te krijgen over een nieuwe huurperiode van Karim Rekik. De verdediger van Manchester City wil graag nog een jaar worden gestald in Eindhoven.

Verder is Brands met Atlético Madrid rond over de verkoop van Zakaria Bakkali (foto). De Spaanse landskampioen, die de aanvaller direct wil uitlenen aan Elche, is bereid 2,6 miljoen euro te betalen. Bakkali zelf, die bij PSV is teruggezet naar de beloften, wil echter liever naar een andere club.

Bovendien is een vertrek van Memphis Depay nog niet uit te sluiten. Tottenham Hotspur is gecharmeerd van de de Oranje-international.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.