Brands wacht af: 'Markt in Rusland nog niet gesloten'

Reacties

PSV wacht vooralsnog af wat een transfer van Tim Matavz naar Rubin Kazan betreft. De spits zag zijn overgang naar de Russische competitie na de medische keuring mislukken. Een probleem met zijn knie is niet de oorzaak voor de afgeketste deal.

Brands wacht af: 'Markt in Rusland nog niet gesloten'

Rubin Kazan, de club waarmee PSV en de speler een akkoord hadden, keurde hem vorige week af wegens knieproblemen. Ondanks een second opinion, waaruit bleek dat er niets noemenswaardigs mankeerde aan de knie van Matavz, gingen de Russen niet over tot afronding van de transfer.

'De markt in Rusland is nog niet gesloten dus we wachten nog maar even af hoe het zich ontwikkelt', aldus PSV's technisch manager Marcel Brands. De exacte oorzaak is echter gissen. De nummer elf van de Russische competitie was in eerste instantie bereid bijna acht miljoen euro te betalen voor de Sloveen.

Afgeblazen
PSV houdt nog altijd rekening met een tussentijds vertrek van Matavz. Rubin Kazan-trainer Rinat Bilyaletdinov in ieder geval niet. 'Wij verwachten de komst van Matavz niet langer en kijken actief om ons heen', aldus de coach tegenover Sport-Express.

'Het spel van Matavz beviel me op de video’s die ik gezien heb en hij paste goed in ons spelletje, maar de deal is afgeblazen. Voor zover ik het weet, zijn de clubs er uiteindelijk niet uitgekomen', aldus de 56-jarige Bilyaletdonov.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.