Brands: 'Hiddink meteen enthousiast toen we hem vroegen'

Reacties

Technisch manager Marcel Brands is net als trainer Phillip Cocu erg content met de aanstelling van Guus Hiddink als technisch adviseur bij PSV. 'We zijn blij dat hij ons in de komende drie maanden met raad en daad bij zal staan.'

Brands: 'Hiddink meteen enthousiast toen we hem vroegen'

'De ervaring die Guus met zich mee brengt, is niet te koop. Daarnaast is Guus de enige die je bij PSV in zo'n functie bij de A-selectie kunt betrekken', vertelde Brands tegen Voetbal International. Hiddink (67) gaat voor de rest van het seizoen de technische staf van PSV versterken in de rol van adviseur. 'Hij was meteen enthousiast toen we hem vroegen', vertelde de technisch manager over het eerste contact.

Phillip Cocu gaf eerder al toe dat er al langer contact was met Hiddink. Marcel Brands vertelde dat de technische staf begin deze week overleg voerde over het inroepen van hulp. 'Afgelopen maandag zijn we met de technische staf bij elkaar gaan zitten en kwamen we tot de uitkomst dat deze constructie met Guus iets in beweging zou kunnen brengen', aldus de technisch manager.

Met de hulp van Hiddink wil PSV de boel weer op de rails krijgen. De club uit Eindhoven bezet na 22 wedstrijden de zevende plaats met vijftien punten achterstand op koploper Ajax. Ook is PSV al uitgeschakeld in de Europa League en de strijd om de KNVB-beker.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.