Brands en PSV hopen snel op duidelijkheid over Zinchenko

Reacties

De kans bestaat dat PSV de selectie versterkt met Oleksandr Zinchenko. Technisch manager Marcel Brands bevestigt de interesse. 'We volgen hem al langer. Als hij daadwerkelijk gehuurd zou worden, dan moeten we daar deze dagen duidelijkheid over krijgen.'

Brands en PSV hopen snel op duidelijkheid over Zinchenko

Zinchenko zou een mogelijke vervanger van Florian Jozefzoon kunnen zijn. De aanvaller zoekt een nieuwe club. 'Maar Zinchenko kan op meerdere posities uit de voeten', laat Brands weten aan VI.

Zinchenko staat onder contract bij Manchester City. De negentienjarige Oekraïner kan als aanvallende middenvelder en vleugelspits uit de voeten. In de voorbereiding kreeg hij regelmatig speelminuten van manager Pep Guardiola.

Jozefzoon heeft nog geen nieuwe werkgever. Brands ontkent dat de aanvaller een deadline heeft gekregen van de club.

Winnie Haatrecht, de zaakwaarnemer van Jozefzoon is naar eigen zeggen reeds ver met een nieuwe club. 'Ik wacht op een tegenvoorstel van een club. Als dat goed gaat, kunnen we eruit komen. De andere partij weet wat PSV wil.' Om welke club het gaat wil Haatrecht niet zeggen, wel dat Duitse en Belgische clubs in de markt zijn.

Rondom Jetro Willems en Luciano Narsingh speelt volgens Brands niks concreets. Het duo mocht deze zomer uitkijken naar een nieuwe club, maar de kans op een vertrek wordt met 31 augustus in zicht steeds kleiner. Op woensdagmiddag is een vertrek haast uitgesloten. 'Dan moeten er wel heel gekke dingen gebeuren', besluit Brands.

PSV heeft volgens Brands, in tegenstelling tot buitenlandse berichtgeving, niet geïnformeerd naar Hirving Lozano. De 21-jarige vleugelaanvaller van Pachuca werd eerder deze transferperiode begeerd door Manchester United.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.