Brama hoopt snel nieuwe werkgever te vinden

Reacties

Hij besloot zelf FC Twente de rug toe te keren voor een nieuw avontuur, maar in oktober heeft Wout Brama nog steeds geen nieuwe werkgever. Er gloort evenwel hoop aan de horizon voor de middenvelder.

Brama hoopt snel nieuwe werkgever te vinden

Brama verwacht deze week duidelijkheid te krijgen over zijn nabije toekomst. De 28-jarige middenvelder voerde gesprekken met SC Heerenveen en PEC Zwolle en staat ook in contact met een buitenlandse club. Brama is transfervrij en was op zoek naar een nieuwe uitdaging na bijna tien seizoenen in het eerste elftal van FC Twente te hebben gespeeld.

Nadat een lucratief buitenlands avontuur uitbleef en Felipe Gutiérrez geblesseerd terugkeerde van het WK in Brazilië, wilde Brama alsnog een nieuw contract tekenen bij FC Twente. Maar een eerder gedane toezegging dat er voor hem altijd een weg terug was, werd door de club ingetrokken. Op zoek naar routine verlegde trainer Alfred Schreuder de aandacht naar Orlando Engelaar.

Schreuder speelde in het verleden drie jaar met Engelaar samen bij NAC Breda en ziet in de 35-jarige linkspoot een ideaal verlengstuk in het veld. Mogelijk zit Engelaar, voor wie Twente toestemming moet krijgen van de licentiecommissie van de KNVB, zondag al bij de selectie als de Tukkers aantreden tegen AZ. De middenvelder traint al een maand mee met de selectie van Twente en maakt een fitte indruk.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.