Botev Plovdiv ziet af van aantrekken Ajacied Castillion

Reacties

Geoffrey Castillion vertrekt toch niet naar Botev Plovdiv. De club uit Bulgarije maakt bekend dat de spits toch niet transfervrij overkomt vanwege de 'onbevredigende resultaten tijdens zijn fysieke en medische tests'.

Botev Plovdiv ziet af van aantrekken Ajacied Castillion

Zaterdag werd bekend dat Ajax de op een zijspoor geraakte aanvaller transfervrij liet vertrekken. Het contract van Castillion liep nog tot het einde van dit seizoen. Voor de spits zou een contract voor tweeënhalf seizoen klaarliggen bij de huidige nummer zeven van Bulgarije. De Nederlanders Luis Pedro en Romario Kortzorg staan ook bij Botev onder contract.

Maar na uitgebreide tests tijdens het trainingskamp op Cyprus besloten de Bulgaren om af te zien van de transfer. Castillion maakte in het seizoen 2010/11 al zijn competitiedebuut voor Ajax. Het bleef bij dat ene optreden in de hoofdmacht van de Amsterdammers, waarna hij werd uitgeleend aan RKC Waalwijk (2011/12) en Heracles Almelo (2012/13).

Namens die twee clubs kwam Castillion tot 59 duels in de Eredivisie, waarin hij negen keer scoorde. Dit seizoen speelde Castillion voor Jong Ajax in de Jupiler League.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.