Borussia Dortmund geeft Subotic vrijaf voor transfer

Reacties

Neven Subotic hoeft zich voorlopig niet te melden op de training van Borussia Dortmund. De verdediger krijgt van zijn werkgever alle ruimte om een nieuwe club te vinden.

Borussia Dortmund geeft Subotic vrijaf voor transfer

De 27-jarige Subotic was vorig seizoen geen basisspeler meer bij Dortmund, maar is desondanks nog zeer gewild. 1. FC Köln en Hamburger SV azen op zijn komst, maar vanwege het prijskaartje van tien miljoen euro lijkt Liverpool de beste papieren te hebben voor de komst van de centrumverdediger.

'Subotic heeft vrijaf gekregen om een transfer te regelen', aldus Dortmund in een verklaring. De verdediger zelf is op Facebook ook duidelijk. 'Ik heb het afgelopen jaar gemerkt dat mijn liefde voor voetbal te groot is om op de bank te zitten. Mijn beste jaren breken nu aan. Ik wil mijn geld niet verdienen terwijl ik op de bank zit.'

Bij Liverpool staat manager Jürgen Klopp aan het roer en hij werkte bij Dortmund jaren succesvol samen met Subotic, die in beeld is om de naar Fenerbahçe vertrokken Martin Skrtel te vervangen. Klopp is naar verluidt ook bezig om de Poolse EK-ganger Jakub Blaszczykowski (30) over te nemen van Dortmund.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.